De Kerstboom


De Kerstboom

We zijn nog aan het nagenieten van een lange periode van hoge temperaturen en zon. Bij velen staat de kerst daardoor nog helemaal niet op het netvlies. Maar over iets minder dan 6 weken is het al zover! Voor onze watermannen Rick en Pieter de hoogste tijd om alvast op zoek te gaan naar de mooiste kerstbomen. Want zoals ieder jaar, biedt Amazone Waterbeheersing ook dit jaar weer prachtig verlichte kerstbomen aan. Deze worden inclusief verlichting geplaatst in uw tuin. Want een verlichte (kerst)boom in uw tuin geeft extra sfeer rond deze dagen.

Ook een verlichte boom in uw tuin? Dit moet u doen!

Standaard heeft u de keuze uit 3 formaten boom. Bij elke formaat hoort een passende kerstboomstandaard en de juiste hoeveelheid lampjes om de boom mee te versieren. Uiteraard met schemerschakelaar.

Op ons inschrijfformulier kunt u aangeven welke boom u wenst. Wij komen de boom plaatsen, optuigen en in het nieuwe jaar weer ophalen. Bestelt u voor de eerste keer een boom? Dan schaft u tevens eenmalig de armaturen aan (verlichting, kerstboomstandaard en schemerschakelaar). Dit blijft uw eigendom. Indien gewenst slaan wij deze voor u op. De volgende jaren hoeft u slechts de boom aan te schaffen (de aanschaf betreft inclusief brengen, plaatsen, optuigen en weer ophalen).

Heeft u zelf een mooie boom in de tuin welke u graag verlicht wilt hebben? Of heeft u liever een ander formaat boom? Maak uw wensen kenbaar. Wij nemen spoedig contact met u op.

Kortom, u hoeft alleen het inschrijfformulier in te vullen. De rest regelen wij.

Rick & Pieter