KERSTBOMENSERVICE

Bestel vóór 4 december uw kerstboom met verlichting 


Het staat prachtig, is enorm sfeervol en straalt klasse uit. Een zacht verlichte, kerstboom in uw tuin. 

Toch kleven er ook nadelen aan. Want hoe vervoert u zo’n enorme boom? Hoe kunt u hem het beste plaatsen en bevestigen? En hoe krijgt u die lichtjes helemaal bovenin de top en zo goed verdeeld over de gehele boom? Bovendien, als het een beetje extra tegenzit bent u ook nog eens in guur en koud weer aan het werk.

Ervaar de lusten en niet de lasten dankzij onze kerstbomenservice.
Want met verstand van tuintechniek en groen kunnen wij beter het vervelende werk voor u doen. U hoeft slechts aan te geven welk formaat en welk type kerstboom u wenst. Vervolgens komen wij uw kerstboom brengen, plaatsen, optuigen en na de feestdagen zelfs weer ophalen. Bovendien, wij zouden geen Amazone Tuintechniek heten als we niet de perfect passende verlichting erbij kunnen leveren.

Heeft u al een boom of kerstboom in de tuin welke u graag sfeervol verlicht wilt hebben?
Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vul deze offerteaanvraag zo volledig mogelijk in. Het verplicht u tot niets. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op om uw aanvraag samen door te nemen we uw eventuele vragen kunnen beantwoorden.

Ik heb een abonnement

* Deze velden zijn verplicht.

 

 

AMAZONE TUINTECHNIEK WENST U ALVAST EEN PRACHTIGE KERST!

 

 

 

 

 

1) Kerstboom op maat

Na het invullen van het formulier nemen wij contact met u op om uw wensen samen door te nemen en een afspraak met u te maken.

 

2) De plaatsing

Wij komen op de afgesproken datum bij u langs om de boom voor u te plaatsen en op te tuigen! Laat ons weten waar u de boom geplaatst wilt hebben, dan regel wij de rest.

3) Het ophalen

Na de 3 koningen komen wij de boom weer bij u ophalen. De verlichting blijft uw eigendom. U kunt kiezen de verlichting in eigen opslag te houden of, bij ons in opslag te geven. Deze optie hoort bij het kerstabonnement en kost u niets extra.

 

4) Volgend jaar?

Bent u tevreden? Kies voor een
kerstabonnement. Daarmee garandeert u jaarlijks een zorgeloze en sfeervolle kerst. Wij nemen jaarlijks contact met u op om een afspraak te maken voor het plaatsen van de boom. Waar u met een abonnement
ook nog eens 10% korting op krijgt. De verlichting is een eenmalige investering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog meer gemak

Standaard heeft u de keuze uit 3 formaten boom. Bij elke formaat hoort een passende kerstboomstandaard en de juiste hoeveelheid lampjes om de boom mee te versieren. Uiteraard met tijdschakelaar, zodat u niet onnodig stroom hoeft te verbruiken. Wij komen de boom plaatsen, optuigen en in het nieuwe jaar weer ophalen.

Bestelt u voor de eerste keer een boom? Dan schaft u tevens eenmalig de armaturen aan (verlichting, kerstboomstandaard en tijdschakelaar). Deze blijven uw eigendom.

Kiest voor een kerstbomen-abonnement? Dan geniet u van nog meer gemak. Wij nemen volgend jaar zelf weer contact met u op om een afspraak te maken voor het plaatsen en versieren van de boom, indien gewenst slaan wij de armaturen voor u op én u ontvangt standaard 10% korting op de boom.

Uw keuze

Opties boom

250-300 cm hoge boom
     vanaf € 320,00 *

350-400 cm hoge boom
      vanaf € 420,00 *
450-500 cm hoge boom
        vanaf € 575,00 *

 

*) Inclusief armaturen (passende verlichting bij het formaat boom, tijdschakelaar en kerstboomstandaard).

Genoemde prijzen gelden alleen voor de Fijnspar.

 

Soort boom

Fijnspar *

Blauwspar

Nordmann-spar

 

Extra opties

Abonnement

Andere maat boom

Alleen verlichting voor eigen boom

 

 

 

 

 


Het échte kerstgevoel

Ineens is het eind december en bijna kerst. Het jaar is weer om gevlogen en u heeft nog amper het echte kerstgevoel. Totdat u 's avonds de verlichte (kerst)bomen in de tuinen ziet staan. Want wat is nu kerst zonder kerstverlichting? Ook uw tuin kan het sfeervolle, warme kerstgevoel uitstralen. Met een prachtig verlichte kerstboom of,... misschien wenst u nog meer (kerst)verlichting. Bijvoorbeeld onder uw overkapping, waar u nog prima buiten kunt zitten tijdens de wintermaanden, dus waarom niet tijdens de feestdagen. Gelukking kunt u ook voor al uw andere tuinverlichting bij ons terecht. Heeft u gedurende de feestdagen speciale wensen rondom uw tuinverlichting? Geef dit aan op uw offerteaanvraag. Wij denken graag met u mee. Want wat is nu kerst zonder het échte kerstgevoel...