Even voorstellen...Timo!

Hoi, ik ben Timo.
Ik vertegenwoordig het team van Amazone Tuintechniek.

Timo staat voor Tuintechnische Innovaties Met Ons. We werken dus samen aan tuintechnische oplossingen. Dat doen we samen met mijn collega’s die in de tuinen werken, samen met tuinprofessionals die ons inhuren, samen met onze leveranciers die alleen voor de beste oplossingen gaan en samen met onze klanten om het tuinplezier te verhogen.

Omdat mijn collega’s voornamelijk in de tuin aan het werk zijn en daardoor al lange tijd niets van zich hebben laten horen, neem ik vanaf nu hier de honneurs waar. Via onze online kanalen voorzie ik u van tips, weetjes en adviezen over alle denkbare tuintechnische zaken. Ongeacht welke relatie u met ons heeft, ik weet zeker dat ik wat interessants te melden heb.

Daarom deel ik mijn kennis op onze Facebook-, Instagram- en LinkedIn pagina's. Kies een platform dat u bij u past, door op onderstaande socialmediabuttons te klikken, dan hoeft u mij alleen nog maar te volgen of te liken.

Mijn doel: U kennis laten maken met minder milieubelastende oplossingen, omdat ik zeker weet dat we met elkaar nog veel meer kunnen inzetten op duurzaam tuinieren. En speciaal voor onze (toekomstige) klanten: Ik wil u van de nodige kennis voorzien, waarmee u het tuinleven nog makkelijker maakt. (Lui tuinieren noem ik dat)

Groetjes van Timo!


Oh ja, wilt u toch graag een van mijn collega’s spreken,
dan kunt u uiteraard nog steeds bellen naar 023 526 5600


Deel dit bericht: