Tuinverlichting

Op elk moment van uw tuin kunnen genieten

 

We kunnen niet zonder tuinverlichting.
Ga maar eens na, ’s zomers nog lang nagenieten van een zwoele avond, thuis komen in het donker, inbrekers die we willen weren.

Bent u toe aan nieuwe tuinverlichting? Laat dat maar aan ons over. We sluiten het voor u aan op bestaande elektra, of verwerken vakkundig de benodigde bekabeling. U hoeft alleen de schakelaar nog om te zetten. Tenzij u liever heeft dat de verlichting automatisch aangaat wanneer er beweging in de buurt is? Of kiest u toch voor een warm welkom wanneer de tijdschakelaar al heeft gezorgd voor een lichtje zodra het donker wordt?

Wat uw technische wensen op gebied van verlichting ook zijn, wij kunnen ze voor u realiseren.

Contact tuinverlichting

Dáárom Amazone Tuinverlichting

Het is heel eenvoudig om bij de bouwmarkt een mooie buitenlamp aan te schaffen. Waarom dan zaken doen met Amazone Tuintechniek?

Wij kijken veel verder dan de functionaliteit van het licht. Want goede tuinverlichting kan, behalve functioneel, ook decoratief zijn en de tuin zelfs in het donker prachtig tot zijn recht laten komen. Onder goede tuinverlichting verstaan wij verlichting dat de belangrijkste elementen in de tuin uitlicht, verlichting waarvan de felheid is afgestemd op functionaliteit, zonder overheersend te zijn en verlichting dat op de juiste hoogte is geplaatst, zodat het niet hinderlijk is.

Een lichtplan behoort tot de mogelijkheden om de juiste verlichting aan te brengen. Heeft u de tuinverlichting toch al elders aangeschaft? Ook dan staan wij voor u klaar. Wij graven de bekabeling voor u in en sluiten uw verlichting samen met een erkend installateur voor u aan.

En als we toch aan het graven zijn, kunnen we wellicht ook direct de druppelleidingen voor de tuinberegening aanleggen.

 

Tuinverlichting

Duurzame tuinverlichting

Verder verstaan we onder goede verlichting, materialen die innovatief en duurzaam zijn.

Daarom werken wij samen met Burlight. Deze leverancier heeft een prachtig portfolio opgebouwd met binnen- en buitenverlichting. Hun brede oriëntatie zorgt ervoor dat we steeds weer creatieve oplossingen van hen mogen verwachten voor de tuin. Daarnaast bieden zij duurzame tuinverlichting aan.


Heeft u nog geen tuinverlichting?

Of bent u op zoek naar nieuwe tuinverlichting?

Dan laten wij u graag kennismaken met de serie led armaturen uit de Black Edition van het buitenverlichtingsmerk Dexter. Een mooi en strak design van Nederlandse bodem, waarbij is nagedacht over duurzaamheid én gebruiksgemak. Met de kant-en-klare verlengkabels zijn ze soepel door ons aan te sluiten en middels de app voor u nog eenvoudiger te bedienen.

Bent u reeds in het bezit van Philips Hue lampen? Dan kunt u zelfs dezelfde app gebruiken.

In samenwerking met Burlight kunnen wij deze innovatieve armaturen voor u aanbieden.