Tuinprofessionals

‘Teamwork is de brandstof waarmee gewone mensen, ongewone resultaten bereiken.' *

 

Maar liefst 60% van onze opdrachten wordt ons gegund door tuinprofessionals. Samen met hen streven wij naar de  beste tuintechnische oplossing voor de tuinbezitter.

Nu kunnen we natuurlijk uitgebreid omschrijven dat wij onderscheidend zijn in de markt door onze technische én groene kennis te combineren. Dat de gemiddelde tuinprofessional geen geheimen voor ons kent, omdat we dezelfde taal spreken. Dat we altijd tot innovatieve en duurzame oplossing komen en ook nog eens een hartstikke leuk team zijn om mee samen te werken. Maar dat kunt u natuurlijk het beste zelf ervaren. Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek.


*) Andrew Carnegie, Amerikaans staalmagnaat en filantroop en bouwer van het Haagse Vredespaleis.


Geef s.v.p. aan hoe u uw koffie drinkt
en vraag een kennismakingsgesprek bij ons aan.

kop koffie

» kies uw kopjeTuinprofessionals over ons

Vorige Volgende

Jelle de Jong, Theijsssen & de Jong Hoveniers B.V.

Sinds de hete en droge zomers van 2018 en 2019 is de vraag naar watergeefsystemen ontzettend toegenomen. Amazone Tuintechniek is een betrouwbare partner als het gaat om waterbeheersing. Zowel in advies als in aanleg van deze systemen. Zij komen altijd hun beloftes/afspraken na wat zéér prettig werkt.

Ronald Wesselings, Wesselings Hoveniersbedrijf B.V - Uithoorn

Het belang van water in de tuin wordt vaak onderschat. Amazone Tuintechniek heeft veel verstand van zaken, gaat snel en efficiënt te werk en voldoet aan de wensen van zowel klant als bedrijf. Wij zijn erg tevreden en blij met de samenwerking.