Snakken naar water

Het eerste kwartaal van 2019 zit er al bijna op en de voorspelde strenge winter is vooralsnog uitgebleven. Maar wat niet is kan nog komen. Tenslotte is het nog steeds geen lente en we kennen allemaal het gezegde ‘maart roert zijn staart’.

Ondertussen zijn wij allang bezig met de voorbereidingen voor typische voorjaarswerkzaamheden. Hiertoe behoort ook het maken van de planning om alle installaties bij onze klanten weer tijdig aan te sluiten. Want zodra het voorjaar zich laat zien, snakken de ontluikende planten onder andere naar voldoende water om goed te kunnen groeien. Tijdig water geven is daarom van groot belang en een beregeningsinstallatie, die dat automatisch voor u regelt, kan dan erg handig zijn! Zeker nu het grondwaterpeil in ons land, door de droogte van afgelopen zomer, nog steeds niet het niveau heeft bereikt wat het behoort te zijn. Oftewel, de natuurlijke waterbron is nog steeds schaars en een helpende hand in de vorm van het geven van extra wat er is meer dan welkom.

Snakken naar water

Tijdens het aansluitwerk, waarbij we pompen plaatsen en de computers opnieuw instellen, controleren we tevens de gehele installatie. Daarbij verwijderen we eventuele verstoppingen en testen we de druppelleiding. Zo zijn we er zeker van dat sproeiers goed werken. Bovendien is hiermee de kans op storingen nihil en genieten onze klanten onbezorgd van een prachtige tuin. Ook in droge periodes.

Om te voorkomen dat we toch nog worden verrast door winterse omstandigheden, zullen we pas over enkele weken gaan starten met aansluiten. Klanten met een onderhoudscontract worden door ons benadert voor een afspraak. Heeft u nog geen contract en wilt u wel graag dat wij komen aansluiten, waarbij wij tevens de gehele installatie voor u nalopen?

Bel ons voor een afspraak.